18 Ekim 2015 Pazar

simens değişim kampanyası hakkında

Simens ile eski ev teknolojisinden kurtaracak büyük değişim harekatı, Hangi marka ev aleti kullanıyor olursanız olun, ürünleri evinizden simens alsın size özel indirimler ile simens teknolojisine kavuşun.
Ekim ayına özel Çamaşır makinesi, kurutma makinesi, soğutucular,bulaşık makineleri ve fırınlarda değişim kampanyası tüm şiddeti ile devam etmektedir.
Değişim kampanyasında iade edilebilecek ürünler, solo beyaz eşyalar ve televizyonlar, motorlu ve termikli küçük ev aletleri ütüler, mikro dalga fırınlar ve birçok ürün dahildir, ürünlerin detayı aşağıda listelenecektir.
Değişim kampanyasında eski ürün karşılığında satın alınabilecek indirimli ürünlere soğutucu, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, solo fırın, solo bulaşık makinesi dahildir. Değişim kampanyası kapsamında iade edilebilecek ürünler:
siemens değişimSolo beyaz eşyalar ve televizyon, elektrikli süpürge, motorlu ve termikli küçük evaletleri, ütü, mini/midi ve solo mikrodalga fırın, solo set üstü ocak, su sebili ve sökülme işlemi tüketici tarafından yapılmış olan klima, termosifon, ani su ısıtıcısı, solo aspiratör ve ankastre ürünler.
Değişim kampanyası ile hangi ürünü ne kadar değiştirebileceğinizi görmek için bu linke tıklayınız

Kaynak: http://www.kampanyamatik.net/simens-degisim-kampanyasi-eskiyi-getir-yenisini-gotur/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder